Legyen a balett élmény mindenkié! További info: 06-70-319-6373

Balettélmény! Balettóra másként.

Balettélmény! Balettóra másként.

Oktatók: Gyarmati Zsófia

2015. február 06. - derekfajas.hu

gyamarmati_zsofi2_balettelmeny_hu.jpgGyarmati Zsófia vagyok, a Magyar Nemzeti Balett címzetes magántáncosa, a Magyar Táncművészeti Főiskola balettmestere.

A balett érzelemgazdag mozdulatvilágát, harmóniáját és szépségét igyekeztünk ötvözni Bokor Zsuzsannával a pilates alapelveire épülő mozgásformával, amelynek segítségével bárki saját testén és lelkén tapasztalhatja meg a balett által nyújtott élményt.

gyamarmati_zsofi1.jpg

Több, mint 10 éve, Bokor Zsuzsanna által kerültem kapcsolatba a pilatesszel, amely az évek folyamán egyre szervesebb részévé vált az életemnek. Aktív táncosként nagyon örültem annak, hogy találtam egy olyan mozgásformát, amely mintegy kiegészítve a táncot, segít formában tartani magam, illetve segít kiegyenlíteni a tánc által egyoldalúan túlterhelt izommunkát. Ezt az elsajátított tudást jópár éve igyekszem megoszatni a pilates iránt érdeklődő vendégekkel a Pilates Balance Stúdióban. (www.pilates.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://balettelmeny.blog.hu/api/trackback/id/tr877147349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása